Zomermarkt en.. Extra mogelijkheid om plaats te nemen achter het stuur van de Wijkbus

Terwijl de meeste van jullie genieten van de zomervakantie, werken wij achter de schermen door om de wijkbus eind dit jaar de weg op te krijgen! Op 7 juli hebben wij veel van jullie gezien en gesproken tijdens de Zomermarkt in het Soesterkwartier. Ook was er een pendeldienst tussen de Zomermarkt en verzorgingshuis Puntenburg voor bewoners om alvast aan de bus te wennen. Graag delen wij de volgende ontwikkelingen!

Route en haltes
De route en haltes zijn bijna definitief. Zoals het er nu naar uitziet komen er flink wat extra haltes bij, waaronder op de Soesterweg. Met de extra haltes bereiken we een groter deel van de wijk en hebben onze reizigers de mogelijkheid om (bijna) voor de deur op te stappen. Vanwege de route naar de Noordzijde van het Centraal Station (Piet Mondriaanplein) kan dit zonder veel extra reistijd.

Extra mogelijkheid proefrijden voor chauffeurs (mini-rijtraining) 
Na de rijdagen in juni en juli hebben wij op veler verzoek een extra moment gepland met Keolis (Syntus) voor een mini-rijtraining. Dus als u deze gemist heeft, kunt u alsnog meedoen met het proefrijden! Deze mini-rijtraining duurt ongeveer een uur. Wij rijden de geplande route van de bus door de wijk en u mag natuurlijk ook zelf plaatsnemen achter het stuur. Er zijn twee mogelijkheden om erbij te zijn:

Vrijdag 18 augustus 13.00 
Vrijdag 18 augustus 14.30 
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@3812buskomt.nl. Vermeld uw naam en de gewenste tijd, dan krijgt u een bevestiging. De training start bij de Verkeerstuin. 
Informatieavond in de planning
Zodra we meer duidelijkheid hebben over de definitieve route en de planning, nodigen wij u alle chauffeurs uit voor een nieuwe informatieavond. Deze zal naar verwachting komend najaar plaatsvinden.

Geniet van de zomer en graag tot ziens!

Namens het bestuur i.o.
Robbert Jan van Rooijen
Coördinator Wijkbus Soesterkwartier
Tel. (06) 34 56 28 57

Gepubliceerd Op: 14 augustus 2023Categorieën: NieuwsViews: 82