Rijtraining chauffeurs op 18 augustus een groot succes!

Op vrijdag 18 augustus hebben wij samen met een enthousiaste groep chauffeurs de definitieve route gereden. De chauffeurs konden wederom ervaren hoe het is om zelf een Wijkbus te rijden. Belangrijke zaken zoals het halteren (op de correcte manier stoppen bij de halte) vraagt toch meer aandacht dan gedacht. En natuurlijk pas wegrijden als iedereen zit. Ook de drempels voel je als passagier toch net wat meer dan wanneer je zelf rijdt.

De verkeerskundige van gemeente Amersfoort reed op 18 augustus een stuk mee om te ervaren hoe het is om te stoppen bij de nieuw beoogde haltes. Zoals bijvoorbeeld de Puntenburgerlaan en de Soesterweg.

Voordat de dienstregeling officieel start…
In het najaar nodigen wij u uit voor een nieuwe informatieavond. Wij vertellen u dan alles wat nodig is voordat we officieel de dienstregeling gaan rijden. Op dit moment werken wij aan een concept dienstrooster. Als het goed is bent u door Ed benaderd om uw beschikbaarheid op te geven. Zo weten wij wie wanneer wil gaan rijden en kan door Keolis een concept dienstregeling gemaakt worden.

Heeft u uw beschikbaarheid nog niet opgeven? Mail ons dan op info@3812wijkbus.nl

Gepubliceerd Op: 21 augustus 2023Categorieën: NieuwsViews: 89