Vereniging Wijkbus Soesterkwartier is officieel opgericht!

Op een regenachtige middag, op vrijdag 20 oktober, is bij Notaris Dirk Zwager te Arnhem de Wijkbus Vereniging officieel opgericht. Hierbij waren aanwezig het bestuur van de Wijkbus en coördinator Robbert Jan van Rooijen. De bestuursleden van de vereniging zijn geworden: Bets Beltman, Jop Mendelts en Erica Smits. Ed Koster is daarnaast onze Chef roosters. Opnieuw een mooie mijlpaal voor het verder opstarten van de Wijkbus!
De vereniging heeft als doel om de Wijkbus samen met vervoerder Keolis te exploiteren in het Soesterkwartier en de wijk hiermee een goede verbinding te geven met het Centraal Station in Amersfoort. Het bestuur zet zich hier al meerdere maanden hard voor in.

Na die flinke tijd voorbereiding is het tijd om echt te gaan rijden en wel op 10 december 2023. Dit moment wordt groots gevierd met een opening op 9 december. Vanaf 10 december gaat de Wijkbus meedraaien in de dienstregeling. Vervolgens willen wij twee keer per jaar met de chauffeurs en de wijk in gesprek gaan om te kijken of het aanbod (tijden, de route en haltes) ook passen bij de vraag uit de wijk.

Zo wordt het een échte bus van de wijk.

Gepubliceerd Op: 27 oktober 2023Categorieën: NieuwsViews: 66